Metal

Vi aftager mange forskellige typer metaller hos Bradals Produkthandel. Vi behandler produkterne på den mest moderne og miljøvenlige måde, sorterer dem og eksporterer dem til smelteværker i flere europæiske lande samt til Asien.

 

Genvinding af metaller som rustfrit stål, messing, kobber, rødgods, bly og aluminium er ikke alene godt for vores kunders pengepung, det er også en god forretning for miljøet, idet udvindelse af jordens råstoffer reduceres betragteligt.

 

Hos Bradals Produkthandel tager vi imod tanke, landbrugsmaskiner, zinktagrender, alufælge, kabler mv. Er du i tvivl om, hvorvidt vi også tager imod dine metaller, så ring gerne og spørg.

01.
Altid skarpe priser
Vi følger nøje de internationale kurser på metaller fra London Metal Exchange og er i løbende kontakt med værkerne i Europa, så du som erhvervskunde altid er sikret konkurrencedygtige priser på metal.
02.
Vi afhenter gerne dit skrot
Hos Bradals Produkthandel kører vi gerne ud og afhenter metalskrot hos virksomheder, kommuner, affaldsselskaber, landmænd og private med større mængder. Vi har lastbiler kørende i hele Jylland og på Fyn. Ring og hør mere om mulighederne for, at vi kommer forbi.
03.
Lån containere
Vi stiller gerne containere til rådighed for virksomheden og afhenter skrottet efterfølgende. Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe og høre mere om mulighederne for at låne containere hos Bradals Produkthandel.
Vi har blik for miljøet
Vi behandler alle restprodukter på en miljømæssig forsvarlig måde. Vores betonbelagte plads i Silkeborg har olieudskiller og sandfang, som sikrer, at omgivelserne ikke lider overlast som følge af olierester eller andet miljøfarligt affald.