01.
Såre simpelt
Hos Bradals Produkthandel har vi en klar strategi for at holde os konkurrencedygtige: høj kvalitet, lave udgifter, ensartet kvalitet, høj miljøsikkerhed og den lige vej til personlig kontakt toppet med udstrakt service. Sådan har det været lige siden 1950, og konceptet holder fortsat.
02.
Direkte kommandovej for faste erhvervskunder
Når du som fast erhvervskunde ringer til Bradals Produkthandel, er du altid sikret hurtig og korrekt hjælp. Én og samme chauffør står for at planlægge og koordinere al transport. Ham får du i røret hver gang. Som erhvervskunde får du på den måde at vide med det samme, hvornår du kan forvente afhentning.
03.
Dit skrot kan være penge værd
Som privatkunde kan der være masser af værdi gemt i kælderen, garagen og udhuset. Hos Bradals Produkthandel kan du komme af med gryder, potter, pander, ledninger mv. og gå herfra med penge på lommen. Vi tager imod en lang række produkter.

Lave udgifter & høj kvalitet

Hos Bradals Produkthandel følger vi én opskrift: Udgifterne skal holdes nede, imens kvaliteten skal være i top. Vi har derfor ingen fordyrende mellemled i virksomheden, hvilket sikrer, at vi til enhver tid er konkurrencedygtige.

Ensartet kvalitet

Bradals Produkthandel råder over én skrotplads i Silkeborg på 23.000 m2. I Horsens har vi en opbevaringsplads på 3.500 m2, hvorfra vi udskiber jernskrot til resten af Europa.

Idet bearbejdning af jern og metal sker på kun én skrotplads, reduceres udgifterne og en ensartet kvalitet sikres.

Vi har blik for miljøet
Vi behandler alle restprodukter på en miljømæssig forsvarlig måde. Vores betonbelagte plads i Silkeborg har olieudskiller og sandfang, som sikrer, at omgivelserne ikke lider overlast som følge af olierester eller andet miljøfarligt affald.