Global udskibning fra Fredericia Havn | Bradals Produkthandel

Udskibning til hele verden

Bradals Produkthandel råder over 8.500 m2 på Fredericia Havn, hvorfra vi kan oplagre op til 60.000 tons jernskrot til genanvendelse. Med vores oplagringsplads på Fredericia Havn har vi direkte adgang til 15 meter dybt vand - det dybeste i Danmark og dermed er vi blandt de mest konkurrencedygtige havne i Europa. Vi har derfor mulighed for at samle jernskrot på større skibe, helt op til 50-60.000 tons, og derfra udskibe store mængder af jernskrot til hele verden.

01.

Sans for kvalitet

Hos Bradals Produkthandel er kvaliteten af vores jernskrot i højsædet. Vi gennemgår og sorterer derfor vores jern inden vi udskiber det fra Fredericia Havn, hvilket er med til at sikre en ensartet kvalitet.

02.

Central geografisk placering

Fredericia Havn ligger geografisk centralt placeret i trekantområdet, hvorfra vi har direkte adgang til motorvejsnettet, E20 mod øst/vest og E45 mod nord/syd. Det giver os gode forudsætninger for at hente jernskrot i hele Jylland og på Fyn og derfra udskibe til hele verden.

03.

Blik for miljø

Hos Bradals Produkhandel behandler vi jern på den mest moderne og miljøvenlige måde. Udskibningen af jern fra Fredericia Havn til smelteværker i hele verden bidrager til genvindingen af jern, hvilket er godt for miljøet. Idet det giver mindre behov for at udvinde ny jernmalm, som er en energikrævende og stærkt forurenende proces.

Se videoen fra Fredericia Havn

Hør mere om dine muligheder
Kontakt os
BESØG OS

Bergsøesvej 28
8600 Silkeborg

FIND VEJ
LAD OS SNAKKE

Ring til os og få en snak
Telefon: 8680 0564

RING TIL OS
SEND OS EN MAIL

Få hurtigt svar
info@bradal.dk

Send en mail
FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på
afhentning af restprodukter

FÅ ET TILBUD
SE VORES PRISER
Send os en mail