Familievirksomhed med stærke traditioner

Gammelt jern, nyt jern, kobber, stål osv. Alle former for metaller og en gigantisk skrotsaks, der kører 35 tons jern igennem i timen. Der er sket en del siden 1950, hvor Thomas Bradals farfar huggede biler op med sin økse på en lille matrikel i Silkeborgs midtby.

Thomas overtog Bradals Produkthandel efter sin far i 2003, og antallet af kvadratmeter og mængde af metaller vidner om en virksomhed i udvikling.

Bradal Produkthandel

Såre simpelt

Hos Bradals Produkthandel har vi en klar strategi for at holde os konkurrencedygtige: høj kvalitet, lave udgifter, ensartet kvalitet, høj miljøsikkerhed og den lige vej til personlig kontakt toppet med udstrakt service. Sådan har det været lige siden 1950, og konceptet holder fortsat.

Faste aftaler med faste erhvervskunder

Når du som fast erhvervskunde ringer til Bradals Produkthandel, er du altid sikret hurtig og korrekt hjælp. Én og samme chauffør står for at planlægge og koordinere al transport. Ham får du i røret hver gang. Som erhvervskunde får du på den måde at vide med det samme, hvornår du kan forvente afhentning.

Dit skrot kan være penge værd

Som privatkunde kan der være masser af værdi gemt i kælderen, garagen og udhuset. Hos Bradals Produkthandel kan du komme af med gryder, potter, pander, ledninger mv. og gå herfra med penge på lommen. Vi tager imod en lang række produkter.


Præsentation
Bradal video

Se vores video om os

Bradals Produkthandel – en familievirksomhed med stærke traditioner

Bradals Produkthandel

Gammelt jern, nyt jern, kobber, stål osv. Alle former for metaller og en gigantisk skrotsaks, der kører 35 tons jern igennem i timen.
Der er sket en del siden 1950, hvor Thomas Bradals farfar huggede biler op med sin økse på en lille matrikel i Silkeborgs midtby.
Thomas overtog Bradals Produkthandel efter sin far i 2003, og antallet af kvadratmeter og mængde af metaller vidner om en virksomhed i udvikling.

Bradals Produkthandel

Lave udgifter & høj kvalitet

Hos Bradals Produkthandel følger vi én opskrift: udgifterne skal holdes nede, imens kvaliteten skal være i top. Vi har derfor ingen fordyrende mellemled i virksomheden, hvilket sikrer, at vi til enhver tid er konkurrencedygtige.

Lave udgifter & høj kvalitet

Udskibning til hele verden

Bradals Produkthandel råder over 8.500 m2 på Fredericia Havn, hvorfra vi kan oplagre op til 60.000 tons jernskrot til genanvendelse.

Med vores oplagringsplads på Fredericia Havn har vi direkte adgang til 15 meter dybt vand - det dybeste i Danmark og dermed er vi blandt de mest konkurrencedygtige havne i Europa.

Vi har derfor mulighed for at samle jernskrot på større skibe, helt op til 50-60.000 tons, og derfra udskibe store mængder af jernskrot til hele verden.

 

Ensartet kvalitet

Bradals Produkthandel råder over én skrotplads i Silkeborg på 23.000 m2. Idet bearbejdning af jern og metal sker på kun én skrotplads, reduceres udgifterne og en ensartet kvalitet sikres.

I Horsens har vi en opbevaringsplads på 3.500 m2, hvorfra vi udskiber jernskrot til resten af Europa.

Ensartet kvalitet

Vi har blik for miljøet

Vi behandler alle restprodukter på en miljømæssig forsvarlig måde. Vores betonbelagte plads i Silkeborg har olieudskiller og sandfang, som sikrer, at omgivelserne ikke lider overlast som følge af olierester eller andet miljøfarligt affald.

Gazelle
Para
Aaa
Bradals Produkthandel © 2023 CVR: 27292461 Udviklet af: Attityde