Opkøb og afhentning af metalskrot | Bradal’s Produkthandel
Vi opkøber alle former for restprodukter indenfor jern og metaller

Produkter

Skrot er vores lidenskab

Produkter

Opkøb af jern og metaller

Hos Bradals Produkthandel håndterer vi alle former for restprodukter indenfor jern og metal. Store og små mængder finder vej fra industri, landbrug, kommuner, affaldsselskaber og private, hvorefter vi sorterer og afsætter produkterne til smelteværker i Europa.

Vi opkøber alle former for:

Jern og metaller

E-skrot

Som noget forholdsvist nyt modtager vi hos Bradals Produkthandel også elektronikskrot. E-skrot er i grove træk alt det, der har en ledning koblet til sig. Vi modtager dog ikke fladskærme, computerskærme eller andre slags skærme. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at sende os en mail eller gribe telefonen.

01.

Masser af jern

En af Bradals Produkthandels største forretninger er at aftage jernskrot. Vi aftager jern i både små og store mængder. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt.

02.

Vi afhenter gerne dit skrot

Hos Bradals Produkthandel kører vi gerne ud og afhenter jern- og metalskrot hos virksomheder, kommuner, affaldsselskaber, landmænd og private med større mængder. Vi har lastbiler kørende i hele Jylland og på Fyn. Ring og hør mere om mulighederne for, at vi kommer forbi.

03.

Lån containere

Vi stiller gerne containere til rådighed for virksomheden og afhenter skrottet efterfølgende. Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe og høre mere om mulighederne for at låne containere hos Bradals Produkthandel.

Vi giver gode priser på jern og metaller
Se vores prisliste her
BESØG OS

Bergsøesvej 28
8600 Silkeborg

FIND VEJ
LAD OS SNAKKE

Ring til os og få en snak
Telefon: 8680 0564

RING TIL OS
SEND OS EN MAIL

Få hurtigt svar
info@bradal.dk

Send en mail
FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på
afhentning af restprodukter

FÅ ET TILBUD
SE VORES PRISER
Send os en mail