Lån af container hos Bradals Produkthandel | Bestil her

Jern

Lån en container

Har du metal og jern du gerne vil have hentet? Hos Bradals Produkthandel tilbyder vi containerleje til private og virksomheder. Vi har forskellige alternative løsninger til leje af container, som vi stiller til rådighed i kortere eller længere periode afhængig af behov.

Vi tilbyder leje af containere i hele Jylland og på Fyn.

Ønsker du opstilling og afhentning af container – Ring for tilbud 86 80 05 64.

01.

Vi afhenter gerne dit skrot

Hos Bradals Produkthandel kører vi gerne ud og afhenter jern- og metalskrot hos virksomheder, kommuner, affaldsselskaber, landmænd og private med større mængder. Vi har lastbiler kørende i hele Jylland og på Fyn. Ring og hør mere om mulighederne for, at vi kommer forbi.

02.

Dit skrot kan være penge værd

Som privatkunde kan der være masser af værdi gemt i kælderen, garagen og udhuset. Hos Bradals Produkthandel kan du komme af med gryder, potter, pander, ledninger mv. og gå herfra med penge på lommen. Vi tager imod en lang række produkter.

03.

Hjerte for miljøet

Vidste du, at for at udvinde 1 ton aluminium er man nødsaget til at rydde store dele af regnskoven? Derudover skal der flyttes ca. 15.000 tons sten, jord og andre metaller samt anvendes miljøfarlige kemikalier og store mængder vand. Alt sammen med store konsekvenser for miljøet. Kilde: Miljø- og Fødevareministeriet

Vi giver gode priser på jern og metaller
Se vores prisliste her
BESØG OS

Bergsøesvej 28
8600 Silkeborg

FIND VEJ
LAD OS SNAKKE

Ring til os og få en snak
Telefon: 8680 0564

RING TIL OS
SEND OS EN MAIL

Få hurtigt svar
info@bradal.dk

Send en mail
FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på
afhentning af restprodukter

FÅ ET TILBUD
SE VORES PRISER
Send os en mail