Metalpriser i Jylland og på Fyn | Bradals Produkthandel

Jern

Metal

Vi aftager mange forskellige typer metaller hos Bradals Produkthandel. Vi behandler produkterne på den mest moderne og miljøvenlige måde, sorterer dem og eksporterer dem til smelteværker i flere europæiske lande samt til Asien.

Genvinding af metaller som rustfrit stål, messing, kobber, rødgods, bly og aluminium er ikke alene godt for vores kunders pengepung, det er også en god forretning for miljøet, idet udvindelse af jordens råstoffer reduceres betragteligt.

Hos Bradals Produkthandel tager vi imod tanke, landbrugsmaskiner, zinktagrender, alufælge, kabler mv. Er du i tvivl om, hvorvidt vi også tager imod dine metaller, så ring gerne og spørg.

01.

Altid skarpe priser

Vi følger nøje de internationale kurser på metaller fra London Metal Exchange og er i løbende kontakt med værkerne i Europa, så du som erhvervskunde altid er sikret konkurrencedygtige priser på metal.

02.

Vi afhenter gerne dit skrot

Hos Bradals Produkthandel kører vi gerne ud og afhenter metalskrot hos virksomheder, kommuner, affaldsselskaber, landmænd og private med større mængder. Vi har lastbiler kørende i hele Jylland og på Fyn. Ring og hør mere om mulighederne for, at vi kommer forbi.

03.

Lån containere

Vi stiller gerne containere til rådighed for virksomheden og afhenter skrottet efterfølgende. Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe og høre mere om mulighederne for at låne containere hos Bradals Produkthandel.

Få gode priser på metal. Kontakt os allerede i dag
Kontakt os her
BESØG OS

Bergsøesvej 28
8600 Silkeborg

FIND VEJ
LAD OS SNAKKE

Ring til os og få en snak
Telefon: 8680 0564

RING TIL OS
SEND OS EN MAIL

Få hurtigt svar
info@bradal.dk

Send en mail
FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på
afhentning af restprodukter

FÅ ET TILBUD
SE VORES PRISER
Send os en mail