Familiedrevet skrothandler | Bradal’s Produkthandel i Silkeborg
Velkommen til en moderne skrothandel

Om os

Skrot er vores passion

Om os

Vores team af kompetente medarbejdere står klar til at hjælper dig

Om os

Bradals Produkthandel – en familievirksomhed med stærke traditioner

Gammelt jern, nyt jern, kobber, stål osv. Alle former for metaller og en gigantisk skrotsaks, der kører 35 tons jern igennem i timen. Der er sket en del siden 1950, hvor Thomas Bradals farfar huggede biler op med sin økse på en lille matrikel i Silkeborgs midtby. Thomas overtog Bradals Produkthandel efter sin far i 2003, og antallet af kvadratmeter og mængde af metaller vidner om en virksomhed i udvikling.

01.

Såre simpelt

Hos Bradals Produkthandel har vi en klar strategi for at holde os konkurrencedygtige: høj kvalitet, lave udgifter, ensartet kvalitet, høj miljøsikkerhed og den lige vej til personlig kontakt toppet med udstrakt service. Sådan har det været lige siden 1950, og konceptet holder fortsat.

02.

Direkte kommandovej for faste erhvervskunder

Når du som fast erhvervskunde ringer til Bradals Produkthandel, er du altid sikret hurtig og korrekt hjælp. Én og samme chauffør står for at planlægge og koordinere al transport. Ham får du i røret hver gang. Som erhvervskunde får du på den måde at vide med det samme, hvornår du kan forvente afhentning.

03.

Dit skrot kan være penge værd

Som privatkunde kan der være masser af værdi gemt i kælderen, garagen og udhuset. Hos Bradals Produkthandel kan du komme af med gryder, potter, pander, ledninger mv. og gå herfra med penge på lommen. Vi tager imod en lang række produkter.

Se vores profilvideo og bliv klogere på os

Se hvad dit skrot er værd her
SE PRISLISTEN
BESØG OS

Bergsøesvej 28
8600 Silkeborg

FIND VEJ
LAD OS SNAKKE

Ring til os og få en snak
Telefon: 8680 0564

RING TIL OS
SEND OS EN MAIL

Få hurtigt svar
info@bradal.dk

Send en mail
FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på
afhentning af restprodukter

FÅ ET TILBUD
SE VORES PRISER
Send os en mail